Menu

Rock Around The Jukebox

ducktailOp zondag 13 mei verrassen we alle moeders die op moederdag de fameuze openlucht Jukebox Beurs / Americanas Open Air market bezoeken met onze vrolijke deuntjes. Dit evenement behoeft geen uitleg, wel het feit dat we speciaal voor deze middag ons zoveel mogelijk zullen houden aan de sfeer van het evenement. Dus recht toe recht aan rock 'n' roll en rockabilly. Alhoewel, beloven doen we niets...

Terug in originele bezetting

ducktailFANTASTISCH nieuws. September is altijd al een bijzonder maand geweest voor Ducktail. We trapten af in september 1987, wisselden in september 1992 tot de meest succesvolle bezetting ooit, en september 2017: we zijn weer terug met de jaren 90 bezetting! Jan op bas en Piet op gitaar. Het eerste optreden zit erop en wat voor een! Het voelde enorm goed en het klonk zoals het al 16 jaar niet meet geklonken heeft. Onvoorstelbaar hoe soepel en vertrouwd we de avond tot een groot succes maakten. Dat smaakt naar meer! Vanaf heden bestaat de extra mogelijkheid om de jaren 90 bezetting te boeken. Wij zijn er meer dan klaar voor!

30 jaar Ducktail

3

Dit jaar is het 30 jaar geleden dat we van start gingen in de repetitiekamer boven de CD uitleenshop aan de Leenderweg in Valkenswaard. Plan: fifties rockabilly en als het even kan hier en daar een optreden. We hebben nooit kunnen bevroeden dat dit initiatief leidde tot honderden optredens, veelvuldig terugkomen bij gerenommeerde festivals en evenementen en het ontstaan van een geheel nieuwe en eigenwijze muziekstroming genaamd Amusebilly.

schroot

De jaren 90 waren de hoogtij dagen voor Ducktail. Zo behaalden we de eerste prijs van een bandwedstrijd, kregen een live interview en optreden in het radioprogramma Leidse Kade Live en brachten onze enige en echte CD 'Who The Hell's Billy' uit. In het begin van het nieuwe millenium hadden we de 2e bezettingswissel wat nog immer standhoud. 30 jaar en niet kapot te krijgen. DUCKTAIL!

IMG 0767

31 jaar Ducktail